Zomercompetitie


Met ingang van 2019 is het schieten met de zware buks ook toegankelijk voor Vrienden van St.Job. Dit in de vorm van een zomercompetitie, vergelijkbaar met de wintercompetitie met de luchtdruk(wind)buks. Deze wedstrijd zal plaats vinden tijdens de reguliere schietoefenavonden van de verenigingop de zaterdag in de periode tussen april en augustus bij het verenigingsgebouw van St. Job.

De volgende data voor 2019 zijn ingepland als wedstrijddagen: zaterdag 13, 20 en 27 april, 4en 25 mei, 8,15 en 22 juni, 10,17, 24 en 31 augustus. De eventuele finale (kaveling) staat gepland voor zaterdag 7 september 2019. Inschrijving voor de zomercompetitie kan vanaf de eerste wedstrijddag (13 april 2019) tot en met uiterlijk 25 mei 2019.

Aangezien de wedstrijden geschoten worden in de buitenlucht is men afhankelijk van de weersomstandigheden. De buksmeesters kunnen op de wedstrijddag bepalen of deze vanwege weersomstandigheden komt te vervallen. Indien dit het geval is wordt dit uiterlijk op de wedstrijddag vóór 10.00 uur kenbaar gemaakt via de hiervoor bestemde (social)media.

Finale wintercompetitie


Op zaterdag 23 maart vindt de nale plaats van de wintercompetitie windbuksschieten seizoen 2018- 2019. De wedstrijd start om 17.00 uur. Tijdens deze nale gaan we er een gezellige Belgische avond van maken met Vlaamse frites, Belgische mayonaise en lekkere snacks. Belgische bieren mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens deze gezellige avond. Iedereen is van harte welkom om er een leuke avond van te maken.

NLdoet 2019


Zaterdag 16 maart is het weer zover, NLdoet. We beginnen om 9.30 uur en willen rond 14.00 uur klaar zijn. Die dag gaan we aan de slag met groot onderhoud in en rond het clubgebouw. Hierbij horen alle ruimtes binnen, de tuin en het gehele omliggende terrein. Het onderhoud varieert van ramen wassen tot tuinonderhoud tot opruimen van overbodig materieel. Wij hopen dat jullie deze dag allemaal je steentje komen bijdragen, want vele handen maken licht werk. Voor lunch wordt gezorgd.

Uitslagen Solistenconcours Ell


Zondag 27 januari vondt het EMM Solistenconcours plaats in Ell. Hier hebben een aantal leden van onze vereniging aan deel genomen

Stef Moris en Jesse Triepels haalden op de kleine trom respectievelijk 74 en 85 punten. Het trio, bestaande uit Gabrielle Wilmsen, Danique van de Kerkhof en Katinka Nouwen behaalde met de dwarsfluit 83 punten. Foto's zijn hier te vinden. 

Alle deelnemers gefeliciteerd met het behaalde resultaat. 

Solisten 2019

Wiljo Moors Kestieelhieer Beesterbolle 2019


Zaterdagavond 26 januari was ook de avond dat onze schutterscommandant Wiljo Moors benoemd is tot Kestieelhieer 2019 van V.V. de Beesterbolle.  Samen met zijn vrouw Mirlanda en de adjudanten Niky Sporen, Marcel Gielissen en Robert Verscheijden, met hun dames, zal Wiljo de Vastelaovendj oppe Beest gaan leiden onder het motto: "met diees daag gein geknoeeter en geklaag. Paktj uch un pilske inne hand en fieestje met os me-j inut Beesterbolleland" 

Wiljo

Meer artikelen...